Jordina Moix

Els candidats a l’alcaldia de Montblanc no encerten els resultats de les eleccions

Cap va pronosticar els resultats que han acabat imposant-se

Durant el programa especial de la nit electoral, un cop coneguts els resultats amb 100% del vot escrutat, vam obrir els sobres amb la porra que van fer durant la campanya els candidats a l’alcaldia. Des de Ràdio Montblanc els vam demanar un pronòstic de resultats durant les entrevistes electorals, un joc per donar un toc d’humor a la nit electoral.

Dels quatre candidats només Marc Vinya, de Junts per Montblanc, no hi va voler participar i va deixar en blanc la porra. Sí que hi van participar els candidats d’Agrupament Catalanista, la FIC i el PSC, però cap dels tres va encertar el resultat.

El cap de llista de la FIC, Toni Gutiérrez, va pronosticar 6 regidors per Agrupament Catalanista, 4 per Junts per Montblanc i 3 per la seva formació, mentre que no en donava cap al PSC.

El candidat d’Agrupament, Pep Andreu, és el que es va allunyar més de la realitat. Andreu va pronosticar una àmplia majoria absoluta de 10 regidors per la seva formació, mentre que en va donar 2 a Junts per Montblanc i 1 a la FIC, deixant també el PSC sense representació.

Finalment, el cap de llista del PSC, Juanma Cabello, també donava 6 regidors a Agrupament Catalanista, 4 a Junts per Montblanc i 1 per la FIC, mentre que s’atribuïa 2 regidors per al seu partit.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp