Ràdio Montblanc

Els ‘Dimarts Joves’ ompliran l’estiu montblanquí d’activitats

S'han programat activitats per a joves repartides durant els mesos de juliol i agost

Aquest estiu, els dimarts a Montblanc seran joves. La regidoria de joventut de l’Ajuntament de Montblanc, amb el suport del Consell Municipal de Joventut i l’Oficina Jove de la Conca, ha preparat diverses activitats que es faran els dimarts de juliol i agost.

Arrencaran el proper 13 de juliol amb una activitat de grans construccions amb peces de fusta i una ruta d’enigmes pel Museu Comarcal de la Conca. També aquest dia hi haurà un taller de grafitti.

El dimarts 20 s’ha programat un taller de trap, rap i hiphop o l’espectacle de teatre familiar ‘Napeu’, amb Màrius Serra i Roser Calafell. El dia 27 de juliol hi haurà l’activitat d’apilar caixes i un geocatching nocturn per l’ermita de Sant Josep.

Una de les activitats que torna aquest estiu és el gran tobogan i inflable aquàtic, que tindrà lloc el dia 3 d’agost durant tota la tarda al baluard de Santa Anna. En aquest cas no caldrà reservar entrada prèvia. El mateix dia tindrà lloc un taller de còctels al jardí gastronòmic ‘La Parra’.

Un de les novetats d’enguany és una gimcana amb preguntes sobre cultura montblanquina que es farà el 10 d’agost. Servirà per triar el montblanquí o montblanquina de l’any i qui guanyi s’emportarà també una panera. Els dimarts joves acabaran el 17 d’agost amb un skate parc i un parc de trànsit a Sant Francesc.

La programació dels ‘Dimarts joves’ compta també amb la col·laboració de l’Associació Juvenil Barjaula, que ha organitzat un torneig esportiu a la plaça Conca de Barberà, a Sant Maties, els dies 12, 14 i 15 de juliol.

Per participar a totes les activitats caldrà reservar entrada a través del portal Codetickets de l’Ajuntament de Montblanc.

De la Setmana de la Joventut als Dimarts Joves
És el segon estiu que s’opta per aquesta opció, la de programar activitats els dimarts d’estiu, i no concentrar-ho tot en una setmana, com es feia abans de la pandèmia per la Setmana de la Joventut. Asseguren que així es poden controlar molt millor els aforaments i les activitats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp