TAC12

Els Mossos conclouen que l’assassí de Sara Lozano no havia planificat cremar-la

Ho van assegurar durant la jornada d'ahir a l'Audiència de Tarragona

La policia científica dels Mossos d’Esquadra ha explicat detalladament l’informe que va realitzar sobre el cas. Ho van fer ahir dimecres durant la seva intervenció al judici que des de la setmana passada se celebra a l’Audiència de Tarragona.

Els indicis que van trobar al lloc on va ser localitzat el cos, als afores de Montblanc, permeten assegurar que l’assassí va utilitzar papers de diaris i publicacions, un accelerant de la combustió, encenedors d’una determinada marca i la roba de la pròpia víctima per calar-li foc. Uns elements, segons la policia científica, que no tothom té al seu abast. Han detallat també tots els objectes que van trobar al domicili, al magatzem i al vehicle de l’acusat, que van escorcollar uns dies després dels fets i un cop ja havia estat detingut. Van localitzar-hi papers de diari, un bidó amb gasolina i encenedors de la mateixa marca que els trobats sota del cadàver.

La policia científica conclou que tots els indicis permeten assegurar que l’assassí no va planificar cremar el cos de la víctima, que no va ser una acció premeditada. Tot i les anàlisis fetes, els Mossos han explicat que no van poder trobar cap empremta digital ni resta biològica. Han recordat també que inicialment l’acusat es va negar a donar una mostra d’ADN, tot i que després sí que la va aportar.

El judici continua amb la declaració dels diferents pèrits fins al dia 8, en què declararà l’acusat. S’enfronta a una pena de 20 anys de presó per l’assassinat, a l’octubre del 2014, de la montblanquina Sara Lozano. La defensa manté que és innocent i en demana la lliure absolució.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp