Mossos d’Esquadra

Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana a Vimbodí i Poblet

La plantació disposava de dues zones de cultiu amb més de 3.000 plantes

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar dimecres un cultiu de marihuana ubicat en el terme municipal de Vimbodí i Poblet i van detenir tres homes de 22, 28 i 31 anys, de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

Els treballs d’investigació es van iniciar el passat 5 de setembre arran d’una informació rebuda sobre l’existència d’una possible plantació de marihuana en una zona de difícil accés pròxima al Castell de Riudabella.

A primera hora del matí, els mossos van portar a terme un dispositiu en aquesta zona boscosa delimitada per una tanca de troncs i restes vegetals per tal d’evitar l’accés i la visió de dues plantacions. Els agents van trobar-hi nombroses plantes en una avançada fase de producció i una elevada quantitat de cabdells. La plantació, amb dues zones de cultiu, rebia l’aigua impulsada per un motor de bombeig a través d’unes mànegues que sortien de cinc basses de plàstic ubicades en un punt pròxim més elevat. En total es van localitzar 3.225 plantes de marihuana de fins a dos metres i mig d’alçada.

En aquest mateix entorn, els mossos van trobar un campament amb cinc tendes de campanya on van sorprendre i detenir tres homes que s’encarregaven de la vigilància i conreu d’aquestes plantacions. Al lloc s’hi va trobar bombones i una petita cuina de gas butà, aliments i begudes, un aparell per a generar electricitat, motxilles, roba, estris i diversos productes fitosanitaris per la protecció i el creixement dels cultius.

Els detinguts han passat aquest matí a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp