Ràdio Montblanc

Els partits encaren la recta final de la campanya electoral

Aquest dijous els candidats respondran les preguntes dels ciutadans en un acte organitzat per Ràdio Montblanc

Els partits polítics tanquen aquest divendres la campanya electoral amb actes polítics a Montblanc. CiU va tancar la campanya aquest dimecres, i demà ho faran Agrupament Catalnista de Montblanc, la FIC i la CUP.

Agrupament farà el tancament de la campanya a les vuit del vespre a l’antiga església de Sant Francesc. A l’acte hi intervindran els set primers candidats de la formació. Oriol Pallissó, Joan Casellas, Jordi Albalat, Sílvia Lafebre, Ariadna Ferrer, Francesc Benet i Josep Andreu parlaran sobre els projectes que té preparats Agrupament Catalanista de Montblanc per als pròxims quatre anys L’acte, que comptarà amb diverses actuacions musicals, vídeo-projeccions i una escenografia especial que reprodueix un espai emblemàtic de Montblanc, acabarà amb un piscolabis per a tots els assistents.

La FIC farà el seu acte final de campanya també a les vuit del vespre però a la sala d’actes del Casal d’Entitats. A l’acte hi participarà el cap de llista, Toni Gutiérrez, a més del l’alcalde de Pira, Josep Pijoan; Rodrigo Navarro, delegat sector de l’automoció a Tarragona i Francesc Saura i Xavier Oliva, segon i tercera de la candidatura.

I la CUP també farà aquest divendres a les vuit l’acte final de campanya, serà a l’antic hospital de Santa Magdalena. A l’acte hi intervindran Jordi Martorell, activista cultural; Joana Peñaranda, de l’ANC; Núria Albà, alcaldessa de Senan i Laura Aluja, la cap de llista. L’acte acabarà amb un petit concert d’Anton Duch i amb un sopar per tots els assistents.

Avui, els candidats responen
Els candidats a l’alcaldia de Montblanc respondran aquest dijous les preguntes dels ciutadans en un acte de petit format que es farà a l’aire lliure organitzat per Ràdio Montblanc. L’objectiu és que, d’una manera propera i distesa, els assistents puguin adreçar les seves preguntes als quatre caps de llista. L’acte es farà a dos quarts de vuit del vespre a la Font Major de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp