Pastorets de Montblanc

Els Pastorets de Montblanc tornen a l’escenari aquest Nadal

Enguany compleixen 77 anys de representacions a la vila

Els Pastorets de Montblanc ja ho tenen tot a punt per un nou any de representacions d’aquest clàssic de Folch i Torres al teatre del centre Parroquial. Enguany celebren els seus 77 anys de vida, alhora que commemoren el centenari del text de Folch i Torres.

Els Pastorets es representaran a Montblanc el 25 i 26 de desembre i el 8 de gener a les 6 de la tarda, i també la representació infantil el dia de Cap d’Any. Les entrades ja es poden adquirir a la llibreria Requesens o una hora abans de cada espectacle a les taquilles del centre Parroquial.

Uns cinquantena de persones fan possible els Pastorets de Montblanc, entre actors, tècnics de so i llum, direcció, tècnics i tramoia. Al llarg d’aquests anys, a més, els Pastorets han incorporat algunes millores tècniques al teatre del Centre Parroquial per poder millorar la representació. Per exemple, s’han estrenat nous decorats, nova il·luminació led, nous equips de so o la presència dels Pastorets a les xarxes socials. Enguany, a més, han dissenyat diverses pancartes que es poden veure a diversos indrets de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp