Cedida

‘Els Pastorets i la samarra d’en Getsè’, el nou conte de David Ortín i Joan Vizcarra

La nova obra de la col·lecció Merlet es presentarà a Montblanc aquest dijous a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala de les Corts Catalanes

La col·lecció infantil Merlet s’amplia aquest Nadal amb el conte Els Pastorets i la samarra d’en Getsè. Es tracta del nou treball de David Ortín, amb les il·lustracions del reconegut Joan Vizcarra i editat per La Musca.

El nou conte es presentarà a Montblanc aquest dijous, 6 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala de les Corts del Claustre de Sant Francesc. Es farà, a més, la lectura i una interpretació del conte a càrrec de la Colla juvenil dels Pastorets de Montblanc.

Tal com ha explicat David Ortín a Ràdio Montblanc, la història gira entorn del pastor Getsè. Però assegura que la trama està totalment refeta i que el que es pot llegir al conte no es correspon al que es pot veure als Pastorets. Segons Ortín, el missatge que es vol transmetre als lectors és que “amb esforç i imaginació, es poden superar les dificultats”. D’altra banda, també es vol destacar que “qui més qui menys té el seu moment de debilitat”, afegeix David Ortín. “Això ens ensenya que ni tot és tan blanc ni tan negre, que també hi ha grisos”, afegeix.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp