Cedida

Els préstecs de la Cooperativa i les obres del tennis es finançaran al 0% d’interessos

El ple extraordinari d'aquest dilluns va aprovar presentar-se al Fons d'Impuls Econòmic del govern espanyol

L’Ajuntament de Montblanc en funcions va celebrar, aquest dilluns, un dels últims plens d’aquesta legislatura. El d’aquest dilluns va ser de caràcter extraordinari per formalitzar el préstec amb el fons de finançament a les entitats locals per mitjà del Fons d’Impuls Econòmic del govern espanyol.

Acollint-se a aquest fons, el préstec de la compra de la Cooperativa i de la obres de millora al tennis Montblanc es podran fer al 0% d’interessos durant el 2015. El préstec de 380.000 euros fet amb l’Institut Català de Finances i el de 240.000 amb el BBVA s’han re-finançat els dos amb aquest darrer banc.D’altra banda, el préstec per les obres del local social del tennis s’ha fet per 300.000 euros a La Caixa.

Els dos préstecs s’han presentat a aquest fons d’impuls econòmic per finançar-los al 0% d’interessos. El ple es va fer aquest dilluns perquè hi havia temps fins el dia 10 de juny per presentar els documents al Ministeri d’Hisenda. La regidora d’Hisenda en funcions, Judit Casals, destacava que després de la feina que hi va haver per comprar la cooperativa, és una satisfacció marxar amb aquest préstec al 0% d’interessos.

El darrer ple d’aquesta legislatura es farà aquest dimecres, que servirà per aprovar les actes de les sessions d’aquest mandat. Dissabte a les 12 del migdia, d’altra banda, hi haurà el ple de constitució del nou Ajuntament sortint de les eleccions del passat 24 de maig.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp