EFMR

Els sabors de la conca arriben a la tardor amb tòfona, safra, bolets i castanyes

Hi participen restaurants de la comarca

Les jornades de ‘Sabors de la Conca’ arriben a la seva segona edició amb els productes típics de tardor a la Conca de Barberà com a protagonistes. La tòfona, el safrà, els bolets i les castanyes seran els quatre productes principals dels menús d’una quinzena de restauradors de la comarca.

Els quatre aliments protagonistes són part de la producció de la Conca de Barberà, motiu pel qual se’ls vol reivindicar, així com a la comarca, amb aquestes noves jornades. Per fer-ho, l’Associació d’Hostaleria de la Conca de Barberà s’ha aliat amb la cooperativa Fet a la Conca, encarregats en gran part de la distribució d’aquests productes.

Cada un dels restaurants participants tria el seu propi menú i el preu varia segons cadascun dels participants, també l’horari en què es poden degustar els menús que s’haurà de consultar amb els restaurants. També hi participen cinc allotjaments de la zona, amb ofertes especials. A més, en col·laboració amb el consoci Leader del Camp s’han creat cinc videorecptes, on cuiners de la comarca expliquen receptes creades amb els productes protagonistes d’aquestes jornades.

Pel que fa a les jornades de primavera, les primeres que es van celebrar a la Conca de Barberà, i que es van dedicar al bacallà, els elaboradors expliquen que la bona acollida que van tenir assegura la seva continuïtat. A més, durant aquest any el nombre de membres de l’Associació d’Hostaleria ha crescut, passant de la vintena a la vuitantena, amb la integració de la cooperativa Fet a La Conca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp