Torraires de Montblanc

Els Torraires descarreguen el pilar de 5 després de setze anys

Ho van fer aquest passat cap de setmana a Cambrils

El pilar de 5 era un dels grans objectius dels Torraires de Montblanc que, finalment, han aconseguit. Els montblanquins, que l’havien intentat sense èxit per la festa major de Montblanc, han pogut treure’s l’espina del pilar de cinc descarregant-lo aquest diumenge a Cambrils, on han actuat acompanyats pels Xiquets de Cambrils i els Castellers d’Altafulla.

La diada, però, va deixar moltes més coses positives a la colla. En primera ronda, descarregaven el dos de sis, amb una nova estrena al pis de terços. Malgrat una forta rebrincada abans de coronar-lo, la canalla no va dubtar i el tronc el va saber parar molt bé. En segona ronda, un tres de sis lleuger que van completar sense problemes, clara prova del tres de set que també volen aconseguir enguany. El tercer quatre de sis amb el pilar de la temporada va ser el darrer castell abans d’atacar el pilar de cinc, el principal repte del dia. L’alegria es va desfermar entre els de la camisa grana, i no era per menys. La millor construcció de l’any s’havia fet esperar molt: tot i que l’havien coronat el 2001 i el 2013, l’últim descarregat datava del novembre de l’any 2000.

La colla demana ara màxima assistència als assajos i a les sortides que queden fins a acabar la temporada, el dia 6 de novembre, ja que encara els queda un gran objectiu per aconseguir, el tres de set. La primera de les actuacions que faran serà aquest dissabte a la tarda a Torredembarra, on actuaran amb els Brivalls de Cornudella, els Minyons de l’Arboç i els Nois de la Torre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp