J.Ardila

‘Embragània’ s’emporta els tres premis del Carnaval de Montblanc

La colla de la carrossa guanyadora va reproduir el seguici festiu de Montblanc durant les Festes de la Serra

La colla ‘Embragània’ es va emportar dissabte els tres primers premis del Carnaval de Montblanc. Van guanyar el guardó de la desfilada a la plaça de Sant Francesc, gentilesa d’Aviram Moix i valorat en 300 euros. Al pavelló del Casal Montblanquí, després del sopar de carnaval, també van guanyar el primer premi del concurs de disfresses, i també es van emportar el primer premi en la categoria de carrosses de la rua de Carnaval, que es va atorgar dissabte a la nit.

La colla guanyadora va reproduir el seguici festiu montblanquí, amb una sàtira a les Festes de la Serra. Van sortir ja al matí, acompanyant al Carnestoltes i la Concubina en la seva arribada a Montblanc.

En la categoria de carrosses, els segons classificats van ser ‘El rei lleó’ i els tercers per la carrossa ‘Un super heroi arriba a Montblanc’.Pel que fa a la categoria de comparses, els guanyadors van ser ‘Transformers 112’, recreant un cos de bombers. El segon premi se’l va emportar la comparsa ‘El fons marí’ i el tercer ‘Quins ous’.

Unes 500 persones van participar a la rua de Carnaval d’aquest any, consolidant l’arribada i desfilada a Sant Francesc, que es va omplir de gom a gom per seguir la desfilada de totes les disfresses participants.

El carnaval montblanquí acabarà demà dimarts amb l’enterrament del Carnestoltes i la lectura del testament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp