Jordina Moix

ERC demanen formalment l’expulsió d’Andreu, Benet i Porta d’Agrupament Catalanista

Alcalde ''Nosaltres no farem una batalla d'això, si no tenim aquest nom, en tindrem un altre'

El Ple d’aquest passat 28 de juliol ha tornat la polèmica entre els antics membres de l’equip de govern de l’ajuntament de Montblanc. Malgrat la tensió evident entre els regidors d’Agrupament Catalanista, tots els punts del Ple van ser aprovats per unanimitat.

Al final de la sessió ERC va informar que havia presentat una instància que ‘insta a l’expulsió dels següents membres: Sr. Josep Andreu Domingo, sr. Francesc Benet Ribé i sr. Santi Porta Fernandez’. D’aquesta manera l’alcalde i els actuals primers tinents d’alcalde queden com a regidors no adscrits, i Pallissó, Pere, Vinyas i Pallàs recuperen el nom de grup, Agrupament Catalanista.

A això l’alcalde Josep Andreu responia que ‘Nosaltres no farem una batalla d’això, si no tenim aquest nom, en tindrem un altre’. També manifestava que ‘qui decidirà qui són regodris no adscrits seran els òrgans de l’Ajuntament’.

El ple ha donat compte d’aquesta instància que ha estat aplaudida pel regidor Oriol Pallissó afirmant que ‘s’havia acabat l’agonia’, fent referència als mesos tensió que havien mantingut amb l’equip de govern.

Tanmateix, l’alcalde Josep Andreu ha afirmat que aquesta qüestió té més recorregut i que ja presentaran la documentació per constatar que l’escrit presentat per ERC no pot ser efectiu.
Seguidament Pallissó ha fet un seguit d’interpel·lacions a l’alcalde Josep Andreu, el qual no ha volgut entrar en polèmica, i acabava assegurant que ‘té molt clar el seu paper institucional’.

Finalment, Josep Andreu a declarat en finalitzar el ple que ‘es mostrava content per haver aprovat tots els punts per unanimitat. Aquesta és la línia a seguir’.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp