Ràdio Montblanc

ERC guanya les eleccions generals a Montblanc millorant els resultats del 20-D

En Comú Podem és la segona força, per davant de CDC i PSC

ERC s’ha imposat de manera clara a les eleccions generals de Montblanc, millorant els resultats del passat 20 de desembre. Llavors, els republicans van aconseguir uns molt bons resultats, doblant resultats si es comparaven amb els anteriors comicis. Ahir, Esquerra va aconseguir 1.110 vots, amb un 34,22% dels sufragis.

La sorpresa de la jornada van ser els bons resultats de En Comú Podem, que es va situar com a segona força a Montblanc amb 625 vots, millorant els resultats del 20-D. Convergència, per la seva banda, perd 200 suports i aconsegueix 582 vots a les generals a Montblanc. El PSC se situa com a quarta força amb 401 vots, el PP 234 i Ciutadans 182. La participació ha estat del 62%

A l’Espluga de Francolí, Esquerra també s’ha imposat a les urnes, millorant lleugerament els resultats del 20-D. Els republicans aconseguien 607 vots. CDC és la segona força amb 455 vots, mentre que En Comú Podem se situa tercera força amb 223 vots, millorant els resultats del 20-D. La participació també ha estat del 62%.

A Vimbodí i Poblet també s’ha imposat ERC, deixant CDC com a segona força, mentre que al 20-D va aconseguir més suports que els republicans. Esquerra suma 207 vots i Convergència 158. A Santa Coloma de Queralt, Convergència manté la primera posició amb 421 vots, una pèrdua lleugera respecte al 20-D, mentre que ERC aconsegueix 387 vots. En Comú Podem és tercera força millorant resultats, i el PP també aconsegueix més vots i és la quarta força.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp