Bombers de la Generalitat

Es busca una cinquena persona desapareguda pel temporal

Es busca un camioner belga desaparegut a l’Espluga de Francolí

Protecció Civil de la Generalitat ha rebaixat, a primera hora de la tarda, el Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya INUNCAT per la tendència a l’estabilització dels cabals dels rius. El Pla es manté en fase d’Alerta per les incidències derivades del temporal que encara queden per resoldre.

Ens aquests moments els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra treballen en la recerca de cinc persones desaparegudes.

Des d’aquesta tarda, els equips d’emergència treballen en la recerca d’una altra persona de nacionalitat belga que es trobaria desapareguda segons ha confirmat el consolat a través dels Mossos d’Esquadra. Aquesta tarda s’ha localitzat el seu camió al riu Francolí a l’Espluga de Francolí.

D’altra banda, es segueix treballant en la recerca de dues persones a Vilaverd, que haurien desaparegut ahir a la nit (22.47h) mentre estaven dins una casa mòbil prop del riu Francolí. A la nit han fet recerca a peu per la llera del riu Francolí, i han recorregut camins i pistes de la zona.

També es segueix treballant a l’Espluga de Francolí en una recerca notificada de dues persones en un vehicle.

En aquests moments 17 municipis mantenen activat el seu pla d’emergències per inundacions: Platja d’Aro, Tarragona, Barberà del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Figueres, Mataró, L’Albi, Agramunt, Sant Vicenç dels Horts, Lliçà d’Amunt, Matadepera, Parlavà, Les Oluges, La Tallada d’Empordà, Sant Quirze del Vallès, l’Espluga de Francolí i Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp