Ràdio Montblanc

Es detecta un botellot amb 1.000 persones a Montblanc durant la Festa Major

Es va celebrar a l'aparcament que hi ha a tocar del cementiri municipal

Un miler de persones van participar, la nit del 10 de setembre, en un macrobotellot a l’aparcament que hi ha a tocar del cementiri municipal de Montblanc.

En el marc de la Festa Major, i quan es van acabar els concerts de la nit del 10 de setembre, un miler de persones van participar al botellot. “Va suposar un gran problema de brutícia, creiem que s’hauria d’apostar per obrir l’oci nocturn amb totes les mesures per evitar aquestes situacions”, assegura el regidor de l’Ajuntament de Montblanc, Santi Porta, que afegeix que “no només hi havia gent de Montblanc, n’hi havia molts de fora”.

Porta assegura que Policia Local i Mossos d’Esquadra no van imposar cap sanció “ja que és molt difícil actuar amb una quantitat tant gran de gent”. Afegeix que “no ens havíem trobat fins ara amb una situació com aquesta, amb tanta gent en un botellot”. Si que diverses patrulles de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra es van desplaçar a l’espai per evitar conduccions negligents o temeràries.

Segons publica també el setmanari Nova Conca, els dies 8 i 9 de setembre també es van detectar botellots, amb entre 200 i 400 persones, a la mateixa zona i al polígon Les Tres Eres.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp