Oficina Jove Conca de Barberà

Es lliuren els reconeixements del concurs de pessebres de Montblanc

Hi van participar un total de 25 famílies

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montblanc i el Museu del Pessebre de Catalunya a Montblanc han organitzat en col·laboració amb l’UBCM i l’Oficina Jove Conca de Barberà una nova edició del concurs familiar de pessebres.

Enguany s’ha celebrat la cinquena edició amb un èxit de participació. 25 famílies, l’Associació de Veïns de la Guàrdia dels Prats i l’Oficina Jove Conca de Barberà no s’han volgut perdre aquest esdeveniment.

Els reconeixements es van entregar a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles el passat divendres 15 de gener a les 7 de la tarda. Tots els infants i participants van ser obsequiats amb un diploma, una bossa de llaminadures i una ampolla de vi. Durant les festes de Nadal, el jurat, format per membres de la regidoria, la comissió de festes, l’Associació de Pessebristes de Montblanc i la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, es va desplaçar a les cases dels participants per visitar els pessebres.

Abans de fer l’entrega dels obsequis, com en les passades edicions, es va fer el sorteig de Nadal de UBCM. Les mans innocents de tres infants van treure els tiquets premiats. Els guanyadors van ser Francesc Rosselló que va dipositar el tiquet a Cal Xixonenc i li ha tocat 100€ en vals de compra. Maria Òdena, amb un tiquet de Cal Ton, ha guanyat 200€ i Isabel Requena, que disposarà de 300€ amb el tiquet de Les Bepes.

Durant els proper dies les imatges dels pessebres participants s’exposaran al vestíbul de la biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montblanc i el Museu del Pessebre de Catalunya a Montblanc agraeixen la participació i valoren positivament la feina, l’esforç i la il·lusió de tots els participants al mateix temps que també encoratgen als vilatans a participar en la propera edició.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp