Cedida

Es presenta la Cronopinacles, una cursa que pujarà al campanar de Santa Maria

Es farà el 4 de setembre al vespre en el marc de les Festes de la Serra

Les activitat esportives també tindran cabuda al programa d’actes de les Festes de la Serra, i una d’elles serà del tot inèdita. El Club Atlètic Montblanc va presentar, el passat dissabte 9 de juliol, la Cronopinacles, una cursa que tindrà lloc el diumenge 4 de setembre a les 9 del vespre.

La cursa serà en format crono amb sortida cada 45 segons per corredor i el recorregut de la cursa serà amb sortida a la Plaça de Sant Miquel, Quatre Cantons, carrer Pere Berenguer de Vilafranca, plaça Major, carrer Hortalans, pujada i baixada al campanar de Santa Maria, carrer Hortalans, carrer Josa, carrer Major i finalitzant a la plaça Sant Miquel. Una distància d’uns 700 metres aproximadament.

El Club Atlètic vol animar a tothom a fer una cursa assequible per la distància però que té l’atractiu de pujar i baixar el campanar de santa Maria i entrar dins la mateixa església. Un recorregut pel casc antic i amb unes vistes impressionats des de dalt del Campanar de Santa Maria i que ja no es repetirà mai més

Les inscripcions començaran el dia 15 de juliol fins el 15 d’agost o quan s’arribi a 125 participants.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp