Josep Ardila

Es presenta la imatge corporativa de les Festes de la Serra 2016

L'ha creat el montblanquí Xavier Iborra i té la corona de la Mare de Déu com a protagonista

Les Festes de la Mare de Déu de la Serra de Montblanc de l’any 2016 han estrenat aquest dimecres imatge corporativa. Ideada pel dissenyador d’XD Creacions, Xavier Iborra, que ha cedit la seva feina de manera gratuïta a la festa, la imatge té la corona de la Mare de Déu com a protagonista. Al seu voltant, uns cercles de colors simbolitzen el caràcter festiu d’una celebració religiosa però també popular i festiva.

Durant la presentació, que s’ha fet aquest dimecres al matí a l’Ajuntament de Montblanc, el president de les festes, Toni Cartanyà, ha destacat que «era necessari tenir una imatge creada per poder començar a difondre les festes, ens costava fer res sense una imatge de les festes».

Per la seva banda, Xavier Iborra ha explicat que «l’objectiu era fer una marca que identifiqui les festes ara però també amb projecció de futur, tenint en compte que ara es volen fer cada deu anys». Iborra també ha apuntat que «s’ha pensat més com una imatge corporativa que no com una logotip únic, ja que la idea és que la imatge pugui tenir la màxima versatilitat».

Presència a les xarxes socials
Amb la presentació de la imatge també s’han activat les xarxes socials de les Festes de la Serra, un canal que es vol utilitzar com una eina directa de comunicació amb els montblanquins i montblanquines per anar explicant totes les novetats de la festa.

La pàgina de Facebook ja ha reunit, en poques hores, més de 200 likes, i es pot trobar amb el nom Festes de la Serra 2016, mentre que el compte a Twitter és @FestesSerra16. A més, s’ha creat l’etiqueta #Serra16 per poder-la difondre a través d’Internet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp