Essències Festival

‘Essències’, el primer festival de jazz de Montblanc

Es farà a la vila del 8 al 10 de juliol i combinarà música en directe amb degustacions de vi i gastronimia de qualitat

Montblanc serà l’escenari aquest estiu d’Essències Festival, el primer certamen de jazz de la vila amb primeres espases d’aquest gènere musical. El festival, que tindrà lloc del 8 al 10 de juliol, comptarà amb grans noms del jazz com Llibert Fortuny, Xavi Torres Trio, Raynald Colom Steel o The Gramophone Allstars, entre molts altres.

El festival està promogut per l’Associació Cultural Essències i l’Ajuntament de Montblanc, i tindrà el jazz com a fil conductor i totes les seves variants. L’escenari principal estarà situat a la plaça de Sant Francesc.

Durant tres dies, a Montblanc es celebraran degustacions de vins i caves dels cellers de la DO Conca de Barberà, concentració de Foodtrucks amb una oferta gastronòmica de qualitat, ruta de tapes i Masterclasses a càrrec dels millors sommeliers, enòlegs i xefs. El programa complet, que es donarà a conèixer pròximament, inclou multitud d’activitats als carrers i altres espais temàtics: Essències Kids amb programació i tallers dirigits als més petits i Essències Eco amb xerrades informatives sobre ecologia i reciclatge entre d’altres.

Ja s’ha habilitat el web del festival, on també es poden comprar les entrades per als principals concerts del festival de jazz.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp