Club Atlètic Montblanc

Èxit de participació a la caminada i pujada a l’ermita de Sant Joan

Es va celebrar aquest dimecres i va comptar amb prop de 100 atletes

La tradicional pujada a l’ermita de Sant Joan va aplegar, ahir dimecres 24 de juny, prop de 150 persones, entre atletes i caminadors. Una cursa que està plenament consolidada i que s’ha convertit en un referent al calendari de curses populars del país.

La 16a caminada, que va sortir de la plaça Major a dos quarts de vuit del matí, va comptar amb una quarantena de caminadors, uns quants menys respecte al 2014. Pel que fa a la 23e edició de la pujada a l’ermita de Sant Joan, hi van participar un total de 93 corredors, arribant gairebé als 100, el límit que es marcava l’organització.

La pujada, amb una distància de 9,3 quilòmetres, la va guanyar Xavi Garcia del FACVAC amb un temps de 40 minuts i 58 segons. Xavi Garcia també va ser el guanyador de la Cursa a l’ermita de Sant Josep 2015. En segon lloc va quedar l’atleta de Santa Coloma de Queralt Joan Rosich amb un temps de 41 minuts i 13 segons, seguit en tercera posició de l’atleta del club Atlètic Montblanc, Gerard Combalia amb un temps de 41 minuts, 31 segons.

En categoria femenina es va imposar Olaia Tavera del Eurosport Fondistes Vila-Seca, amb un temps de 52 minuts i 32 segons, seguida de Angelina Damoc del Club Ro, amb un temps de 55 minuts i 2 segons i de Nuria Codina també del Sicoris club amb un temps de 56 minuts i 32 segons. El total de les classificacions i fotos de la pujada es poden veure a la pàgina web del Club Atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat

També destaca el bon paper que van fer els corredors del Club Atlètic Montblanc, amb la tercera posició masculina de Gerard Combalia, la primera de la categoria júnior per Ramon Requesens i la primera en categoria Veterana per Sonia Ferrayoli. Pel que fa al primer atleta del C.A.M., va ser Sergi Caballero i la primera ha estat Marta Secall.

Un cop a l’ermita de Sant Joan, els corredors i caminadors van participar de l’esmorzar popular i dels actes organitzats pels ermitans de Sant Joan. Un any més també es va canviar la senyera del mirador. Dimarts, el dia de la revetlla, Montblanc va rebre al vespre la flama del Canigó i va celebrar el correfoc infantil amb les colles petites de la vila.