Èxit de participació a la Cursa a l’Ermita de Sant Josep

Uns 170 corredors van fer els 10 quilòmetres de la cursa de fons pels carrers i entorn natural de Montblanc

L’1 de maig Montblanc va viure una nova edició de la Cursa a l’ermita de Sant Josep, organitzada pel Club Atlètic Montblanc. Un clàssica d’aquestes dates que, un any més, ha coincidit amb la Setmana Medieval de Sant Jordi.

En concret, va tenir lloc la 26a edició de la Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep, de 10km, i la 43a Cursa Popular. En categoria masculina, Martí Ullar del Club Atletisme Parets, va quedar en primer posició, amb un temps de 37 minuts i 37 segons. En segona posició va quedar Emilio Gesteira de Vila-seca i Marc Morató, del Club Atlètic Espluguí, va aconseguir la tercera posició. El primer classificat del Club Atlètic Montblanc va ser Ramon Requesens.

En categoria femenina, la barcelonina Yolanda Riera va aconseguir el primer lloc a la classificació de la cursa de fons, amb un temps de 42 minuts i 28 segons. M. Pilar Prades del Running Trail Alcañiz va quedar segona, i Laura Pallejà del Borges Trail en tercera posició. La primera classificada del Club Atlètic Montblanc va ser Sílvia López, amb un temps de 47 minuts i 40 segons.