Club Atlètic Montblanc

Èxit de participants a la caminada nocturna contra el càncer

Més de 250 persones hi van prendre part el passat dissabte al vespre

La caminada nocturna contra el càncer va aplegar, el passat dissabte, 250 persones. Organitzada pel Club Atlètic i la Lliga Contra el Càncer, la caminada s’ha convertit en tot un clàssic, i es realitzada cada en any en el marc de la setmana de la joventut i en benefici de la lluita contra aquesta malaltia.

Més de 250 persones es es van concentrar a dos quarts de nou del 9 del vespre amb la samarreta que s’havien comprat per la caminada al preu de 5 euros i que aquest any havia estat dissenyada per l’artista montblanquí Ramon de Domingo. Aquesta edició va ser la més participativa. Fins i tot es van esgotar les 250 samarretes que es van posar a la venda, i amb un increment de participació respecte l’edició del 2014, on van participar 200 persones.

Els caminadors des de la plaça de Sant Francesc es van dirigir cap a la Sallida on un cop creuat el riu, es van dirigir cap als Molins de la Vila on es va sopar. Durant el sopar es va poder veure l’interior dels Molins de la Vila. Després del sopar es van dirigir cap al Toll de la Bagra per ja fer la tornada cap a Montblanc, on es va arribar al voltant de les 11 de la nit.

L’organització ha fet públic una comunicat on agraeix la participació de tots els caminadors, que han permès recaptar diners per la investigació contra el càncer, ja que tots els diners de les samarretes es destinen a aquesta causa solidària.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp