@inlovid

Èxit del concurs d’Instagram de la Setmana Medieval amb més de 2.000 fotografies

Estava organitzat per l'Oficina de Turisme i l'Associació Medieval

L’edició de la Setmana Medieval que acabem de deixar enrere va tornar a generar milers de fotografies que immortalitzen una experiència única per als visitants que any rere any omplen carrers i places de Montblanc.Igual que els dos anys anteriors, un bon nombre d’imatges van prendre part en el concurs d’Instagram que van organitzar l’Oficina de Turisme i l’Associació Medieval.

Entre el 22 d’abril i el 2 de maig els usuaris d’aquesta xarxa social de fotografies que volien participar al concurs havien d’etiquetar les seves fotos amb #montblancmedieval i #setmanamedieval i seguir les indicacions de les bases que es van publicar a començaments d’abril.

Després de la bona acceptació de les dues primeres edicions del concurs, es pot afirmar que en aquesta ja està plenament consolidat, ja que durant deu dies es van etiquetar més de 2.000 imatges que han servit per donar a conèixer la festa i el municipi.

Aquesta participació tan elevada ha provocat l’increment de seguidors al compte de l’Oficina de Turisme de Montblanc (@montblancmedieval) que a hores d’ara supera els 9.200. Fa un any eren 3.100.

El concurs tornava a tenir tres categories: Montblanc Medieval (on hi hagués algun element de patrimoni arquitectònic), Setmana Medieval (amb elements clars de la festa) i popular (on es veiés gent participant de la festa).

Els premis són gentilesa de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà i consisteixen en estades i àpats durant el cap de setmana del 4 i 5 de juny. L’Ajuntament de Montblanc també hi aporta visites guiades, entrades per Brickània i exemplars de la Guia de Montblanc.

Els guanyadors han estat:
categoria Montblanc Medieval: @jesusgavalda amb una foto de detall del portal de Sant Jordi
categoria Setmana Medieval: @fotox53 amb una imatge d’una demostració de torneig medieval
categoria popular: @inlovid amb una imatge del públic que assistia a la demostració de falconeria.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp