Joan López

Familiars i amics de Sara Lozano se senten cohibits amb l’únic acusat del cas en llibertat

Unes 300 persones es va concentrar ahir a Montblanc per reclamar justícia, dos anys després de la seva mort

Unes 300 persones es van concentrar aquest diumenge a Montblanc per reclamar justícia per Sara Lozano, dos anys després de morir assassinada. Amics i familiars de la víctima van mostrar ahir la seva indignació pel fet que l’únic acusat del cas estigui en llibertat provisional des del mes de juliol després de pagar una fiança de 30.000 euros. De fet, amics i familiars de la víctima van assegurar ahir sentir-se cohibits tenint l’únic acusat del cas en llibertat “i passejant tranquil·lament per Montblanc, quan nosaltres no ho podem fer perquè”, deia la portaveu de la família, Raquel Crisol.

A banda de prop de 300 ciutadans, a l’acte també hi va participar l’alcalde, Josep Andreu, acompanyat de diversos regidors i representants comarcals. La família va celebrar que ja s’hagi fixat la data del judici, que tindrà lloc el proper 20 de febrer.

La d’ahir va ser la tercera concentració en record de Sara Lozano des de la seva mort violenta fa dos anys. Ha estat, però, el primer acte de record amb l’únic acusat del cas en llibertat. De fet, el germà de la víctima no va assistir ahir a l’acte i un dels familiar va llegir una carta on explicava que té por de venir a Montblanc i poder-se creuar amb el presumpte assassí pel carrer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp