Arxiu

Ferran Civit, candidat d’ERC a la Conca a les eleccions del 21-D

L'espluguí ja ha sigut diputat aquesta legislatura al Parlament de Catalunya

L’espluguí Ferran Civit i Martí és el candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya de la Conca de Barberà a la llista que presentarà la formació republicana a la província de Tarragona de cara a les eleccions del pròxim 21 de desembre, després que el Congrés Comarcal d’ERC aprovés el passat dimarts el seu nomenament per unanimitat.

Civit és, actualment, president d’ERC al Camp de Tarragona, i aquesta legislatura ha estat diputat al Parlament amb la formació Junts pel Sí. Civit feia, aquesta mateixa setmana, una crida a la participació a les eleccions. Ho feia aquest dimecres des de l’Espluga, durant la concentració davant de l’Ajuntament del municipi.

Ferran Civit i Martí va néixer a l’Espluga de Francolí l’any 1977. És llicenciat en Antropologia per la Universitat Rovira i Virgili (URV), en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i en Història per la Universitat de Barcelona (UB). També ha obtingut el Màster en Relacions Públiques i Gabinets de Comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i en Desenvolupament Humà Sostenible i Desenvolupament Local a la Universitat de Girona-UNESCO. A més, és diplomat en Postgrau de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) per “Internet: cerca, estructura i gestió de la informació”, i també en Postgrau per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) per “La Vanguardia: Periodisme Digital Multimèdia”. Per acabar de parlar dels seus estudis, va tenir una estança a la Universitat d’El Salvador.

Ferran Civit ha estat coordinador de Conca de Barberà per la Independència (2012), coordinador de Comunicació de l’Assemblea Nacional Catalana i membre del Secretariat Nacional i del Comitè Permanent (2012-2015) i coordinador de les Diades Nacionals 2012-2014 i col·laborador creatiu en aquest any 2015.

També va ser portaveu de les Joventuts d’ERC (JERC) a la Conca de Barberà i al Camp de Tarragona, i cap de l’oposició a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i al Consell Comarcal de la Conca de Barberà entre els anys 2003 i 2011.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp