Ajuntament de Montblanc

Finalitzen les obres de millora del camp de futbol de Montblanc

El proper dilluns començaran les obres per millorar el parquet del pavelló municipal

L’Ajuntament de Montblanc ha finalitzat les obres de millora al camp de futbol, que s’han realitzat durant els mesos d’abril i maig. Aquests obres han consistit en la millora d’accés al camp de futbol, amb una actuació a la passarel·la d’entrada i pintant la zona exterior dels vestidors inicials. També s’ha millorat tota la grada per evitar goteres als vestidors i s’ha enrajolat l’escala d’accés a les grades. Durant aquests dies es complementarà la millora amb la col·locació de 200 seients per fer més còmoda l’assistència al camp i la visió dels partits de futbol.

D’altra banda, s’ha procedit a la millora de la pista d’atletisme del mateix camp de futbol. Aquesta millora ha consistit en la compactació de tota la pista i reomplir aquelles zones que estaven en pitjor condició, de manera que tot quedi al mateix nivell i en unes condicions més que òptimes per a practicar l’atletisme.

Ara, el pavelló municipal
Després del camp de futbol, les millores continuaran al pavelló municipal, on es faran obres al parquet, que servirà per reparar i substituir els llistons i cantoneres malmesos per l’ús regular, així com el rebaixament, poliment i posterior envernissat de tota la superfície de parquet de competició.

Una vegada polit i envernissat, es procedirà al repintat de les línies de joc corresponents a les diferents modalitats esportives que es disputen al pavelló municipal, de manera que es recuperarà la plena polivalència de l’equipament. Alhora, es realitzaran treballs que consistiran en l’ampliació de les grades, la reparació del sistema de ventilació, millora de l’escomesa elèctrica i l’obertura d’una segona sortida d’emergència.L’objectiu és que les obres acabin el dia 24 de juny per poder començar les activitats d’estiu programades al pavelló.

El regidor d’esports, Joan Mogas, assegura que amb aquestes actuacions ja es donarà pràcticament per acabat el projecte de millora de la zona esportiva que s’ha fet al llarg d’aquesta legislatura. “Ara només quedarà acabar de millorar la terrassa de la piscina municipals i farem també una petita zona de jocs”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp