Ràdio Montblanc

Finalitzen les obres de remodelació de part de la teulada del Sindicat de Vinyaters

S'han posat noves teules a la part més antiga de l'edifici

Montblanc ha finalitzat les obres de remodelació de la teulada de la part més antiga del Sindicat de Vinyaters. 

El projecte, que ha tingut un cost de 125.000 euros, ha servit per posar al dia la part més malmesa del sostre. S’han posat teules noves i també part de l’embigat de fusta. 

És la primera fase d’aquest projecte que permetrà convertir l’antic sindicat en un centre de recepció de visitants. Format part del PECT Turístic de la Diputació de Tarragona, que ha finançat bona part de les obres. 

L’Ajuntament va adquirir l’edifici modernista l’any 2012 i poc a poc s’ha anat remodelant l’espai, primer amb la instal·laió de l’agrobotiga i després amb la nova Oficina de Turisme. La següent fase ha de permetre remodelar la part més nova de l’edifici així com tot l’entorn.

A finals del 2020 es van enderrocar diferents tines de la part nova del Sindicat, així com es va instal·lar una nova escala que connecta l’Oficina de Turisme amb el celler. Ara, s’hi suma la remodelació de la teulada de la part antiga. Per tant, s’aniran realitzant noves intervencions perquè, definitivament, l’antic celler cooperatiu pugui desenvolupar adequadament la seva nova funció de convertir-se en el punt 0 de l’experiència turística a Montblanc fomentada en el turisme familiar, i esdevenir un pol d’atracció de visitants al municipi i a la comarca. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp