Ràdio Montblanc

Flors als clients per donar la benvinguda a la primavera

Els comerciants de Montblanc repartiran aquest dimarts 900 plantes

Tot i el fred d’aquest dimarts, les botigues de Montblanc han donat la benvinguda a la primavera repartint flors entre els seus clients. Es tracta de la campanya ‘Benvinguda, Primavera’, amb la que els comerciants volen premiar la fidelitat dels seus clients, regalant-los una planta. En repartiran unes 900 entre la quarantena d’establiments que participen enguany a la iniciativa.

En aquesta quarta edició ha augmentat la participació de les botigues, i ja són la meitat de les associades a la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc que han decidit participar-hi. En total, repartiran 900 flors durant tot el dimarts, dia en que comença la primavera. Tot i les baixes temperatures, força clients han sortit el carrer aquest dimarts per fer la seva compra de proximitat i emportar-se una planta. Enguany la flor escollida ha estat la begònia.

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, destaca que “és una manera simpàtica de premiar la fidelitat dels nostres clients, els agrada molt aquesta campanya”. Molts clients s’emporten una sorpresa quan els regalen la flor, mentre que d’altres ja coneixen la companya i ja l’esperen.

Aquesta és la quarta edició d’una campanya que els darrers anys ha tingut un gran èxit entre els clients.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp