Ràdio Montblanc

Foment respon la carta pel túnel del Coll de Lilla sense concretar dates

L'alcalde veu positiu que hi hagi la voluntat de reprendre les obres però remarca que s'haurà d'insistir

L’Ajuntament de Montblanc va rebre, aquest dimecres al migdia, la resposta a la carta que els alcaldes de Valls i Montblanc van enviar a la Ministra de Foment per exigir un calendari d’obres pel túnel del Coll de Lilla.

Aquest mateix dilluns, en una entrevista a Ràdio Montblanc, l’alcalde va assegurar que la carta encara no havia rebut resposta, però ahir durant el plenari va explicar que l’havien rebut aquest mateix dimecres, també a l’Ajuntament de Valls.

A la carta, el Ministeri assegura que abans d’acabar l’any hi ha la voluntat d’acabar les obres de la variant de Valls. “S’inaugurarà fins a Masmolets abans de les eleccions generals”, va dir l’alcalde, Josep Andreu, que afegeix que “la carta és neutra i haurem d’insistir”. La missiva també reconeix que les obres del túnel del Coll de Lilla estan paralitzades des del 2010 i que s’hauran de reprendre, però sense concretar una calendari d’obres, com exigien els alcaldes de Montblanc i Valls. “Jo ho vull veure positiu, es reafirmen de que es reprendran les obres, i haurem de fer pressió entre tots perquè abans de les eleccions generals es faci la represa de les obres a Lilla”.

La carta la van enviar fa uns mesos l’alcalde de Valls i Montblanc per demanar una reunió amb la Ministra de Foment, Ana Pastor, i exigir un calendari d’obres pel túnel del Coll de Lilla, que ha de suposar la connexió de l’A-27 entre l’Alt Camp i la Conca de Barberà.

L’alcalde també va criticar el paper del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, assegurant que “es cuida més de les comarques de Girona que de les comarques del sud”, i va destacar que “passades les eleccions municipals, abans d’anar de vacances, haurem de fer una manifestació per reclamar millores”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp