Ràdio Montblanc

Forcadell respon a la carta de l’Ajuntament de Montblanc des de la presó d’Alcalá-Meco

L'alcalde, Josep Andreu, la va llegir durant el plenari d'aquest dimecres

La presidenta Carme Forcadell ha resposta la carta de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, on li explicava al resultat del ple extraordinari on per unanimitat es va demanar la llibertat dels presos polítics.

Aquesta carta es va fer arribar a tots els presos i també als exiliats. La primera en respondre ha estat Carme Forcadell des de la presó d’Alcalá-Meco. Forcadell ha volgut agrair el suport dels montblaquins i ha donat les gràcies pel ple extraordinari celebrat a Montblanc. L’alcalde, Josep Andreu, va llegir la carta aquest passat dimecres en acabar el plenari municipal.

Aquesta és la carta íntegra de Carme Forcadell:

Benvolgut Pep Andreu,

Moltíssimes gràcies per totes les mostres de suport i solidaritat que em fas arribar a través de la teva carta.

Moltes gràcies pel Ple que has fet al convent de Sant Francesc i per la moció aprovada al Consell Comarcal.

Estic convençuda que, res del que ha passat, no serà en va i que ens enfortirà com a ciutadans i com a poble. Estic d’acord amb tu que ara hem d’anar units i que, per sobre dels partits, hi ha el País.

Aquests dies hem après molt i aquest aprenentatge ens ha de servir per al futur i per continuar treballant per Catalunya com sempre hem fet, pacíficament i democràticament.

Malgrat que les notícies d’Alemanya són molt bones, estic convençuda que això va per llarg i que no sortirem de la presó fins al judici, anant bé les coses. Aquí, la vida és molt senzilla, m’he proposat llegir les moltes cartes que rebo cada dia, malgrat que acabo molt tard a la nit. Tot i que és impossible contestar-les totes encara que em passés 24 hores escrivint.

Dóna les gràcies i molts records i ànims a totes les persones que em donen suport i a tots els montblanquins i montblanquines. Ens en sortirem!

Una abraçada molt forta.

Carme Forcadell Lluís
Presó d’Alcalá-Meco

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp