Cedida

Francesc Orella presentarà a Montblanc la pel·lícula ‘7 raons per fugir’

Es projectarà aquest dissabte 22 de juny en el marc del cicle de cinema Gaudí

L’actor Francesc Orella serà a Montblanc aquest proper dissabte per presentar la pel·lícula ‘7 raons per fugir’. Es tracta de la projecció del mes de juny del cicle de cinema Gaudí, que una vegada al mes arriba al cinema del Casal Montblanquí.

En aquesta ocasió, un dels protagonistes del film, Francesc Orella, presentarà la pel·lícula a les 19:45h de la tarda. En acabar es farà un col·loqui entre l’actor i el públic assistent.

‘7 raons per fugir’ és una comèdia negra que critica àcidament la nostra societat, partint de set històries quotidianes amb personatges portats a l’extrem de les seves circumstàncies. Set històries que barregen horror i comèdia. Set moments d’humor negre tant estranys com pròxims. Set visions surrealistes d’una societat que no progressa, una societat disfuncional: la família, la solidaritat, l’ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís.

Francesc Orella és un actor català de cinema, televisió, teatre i doblatge, principalment conegut pel seu paper de Merlí a la sèrie de Televisió de Catalunya ‘Merlí’. Altres sèries conegudes de TV3 on ha aparegut són ‘Estació d’enllaç’ i ‘Secrets de Família’, així com a ‘El comisario’ de Telecinco.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp