Josep Ardila

Front comú Montblanc-Valls per demanar un calendari d’obres pel túnel del Coll de Lilla

Josep Andreu i Albert Batet reclamen solucions i demanaran una reunió amb la Ministra de Foment

Montblanc i Valls fan front comú per exigir a la Ministra de Foment un calendari d’obres pel túnel del Coll de Lilla, que ha d’unir els dos municipis. Els alcaldes asseguren que sense aquesta obra, l’A-27 no té raó de ser, i es mostren preocupats per l’augment de trànsit que pot suposar acabar el tram de l’autovia fins a Valls, que està previst per aquest mateix any. Creuen que el pas de camions i mercaderies per Alcover i l’estret de la Riba o pel Coll de Lilla pot augmentar l’accidentalitat d’una carretera que ja té una alta sinistralitat.

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, assegura que realitzar el túnel del Coll de Lilla són, com a mínim tres anys d’obres, i alerta que tant de temps amb mercaderies perilloses entre Valls i Montblanc pot ser “un caos”.

Albert Batet i Josep Andreu han destacat aquest matí des de la boca del túnel que aquesta obra és totalment necessària per la bona comunicació entre les dues comarques i lamenten que faci més de cinc anys que està aturada.

El tram entre Valls i Montblanc està pressupostat en 100 milions d’euros i té una llargada de 7,3 quilòmetres, des quals 1,5 són túnel. Els dos alcaldes faran una carta per reunir-se amb la Ministra, i no descarten mobilitzacions si escolten les seves reivindicacions.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp