Jordina Moix

Ja es coneixen els sis guanyadors del sorteig que veuran el seguici des del balcó de l’Ajuntament

Dotze montblanquins i montblanquines ocuparan el balcó el 9 de setembre

Ja es coneixen els sis montblanquins i montblanquines que el proper dilluns 9 de setembre veuran el seguici popular des del balcó de l’Ajuntament, un privilegi del que normalment només en gaudeixen els membres del consistori.

Exactament seran dotze els montblanquins i montblanquines que ho podran gaudir ja que els sis guanyadors podran portar un acompanyant. De fet, s’ha acabat fent un sorteig perquè només hi ha sis llocs disponibles i s’hi van inscriure un total de 27 persones.

El sorteig s’ha dut a terme aquest dimarts 3 de setembre a la sala de plens de l’Ajuntament amb la regidora de festes Judit Pere i amb la mà innocent d’en Julen, qui ha tret els paperets dels guanyadors

La regidora destaca que “sent la primera vegada que es duia a terme aquesta iniciativa, hi ha hagut una bona rebuda i estem contents de que hagin participat 27 persones”.

Els guanyadors són: Olga Janer, Xavier Jimenez Sans, Amadeu Palau Àvila, Mariana Muriana Cuenca, Noemí Sànchez i Lluïsa Sanchez Garcia.

Us recordem també que l’Ajuntament oferirà enguany un servei de trasllat a aquelles persones amb mobilitat reduïda per assistir a l’ofici al Santuari de la Serra del 8 de setembre. Un servei de trasllat per a 12 persones de la porta de casa seva fins al Santuari, amb prèvia reserva per ordre d’inscripció, que s’haurà de formalitzar també a l’Ajuntament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp