ANC Conca de Barberà

Jaume Alonso-Cuevillas avisa a Montblanc que el judici de l’1-O acabarà amb condemnes ‘molt dures’

L'advocat de Carles Puigdemont va oferir aquest dimecres una conferència a la Sala de les Corts Catalanes, que es va quedar petita per l'afluència de gent

L’advocat de l’expresident Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, va fer parada ahir, dimecres 7 de novembre, a Montblanc, on va oferir una conferència sobre la judicialització del procés català i va parlar de l’actual situació dels presos polítics, dels encausats i també dels exiliats.

Davant d’una Sala de les Corts Catalanes de l’Església de Sant Francesc plena de gom a gom, Cuevillas va asseverar que s’apropen moments durs. I és que l’advocat de Puigdemont té clar que es tindran poques garanties durant el judici de l’1 d’octubre. Així, avança que s’haurà d’anar a Estrasburg, al Tribunal Europeu de Drets Humans, on confia que els donaran la raó.

Alonso-Cuevillas també va considerar que l’Estat espanyol “ha enganyat”, ja que va recordar que s’havia dit que sense violència es podia parlar de tot i, diu, que ara s’ha vist que no.

Pel que fa a la possibilitat que el seu nom es pogués incloure com a possible candidat per a les eleccions europees amb la Crida Nacional per la República, Alonso-Cuevillas ho va desmentir argumentant que s’han dit moltes coses.

La conferència de Jaume Alonso-Cuevillas a Montblanc es va realitzar en el context del cicle de xerrades que l’Assemblea Nacional Catalana Conca de Barberà està fent sota el títol REPÚBLICA ÉS LLIBERTAT. Les xerrades es van encetar el passat 4 d’octubre a Sarral de la mà de Joan Canadell, cofundador del Cercle Català de Negocis de Catalunya i copropietari de Petrolis Independents. Canadell va explicar quin és el potencial econòmic actual de Catalunya i quin seria en una Catalunya independent.

El cicle es clourà el 29 de novembre a les 8 de la tarda a la Sala de les Corts Catalanes de l’Església de Sant Francesc de Montblanc. En aquest cas, la xerrada anirà a càrrec del fotoperiodista Jordi Borràs i presentarà el seu llibre Dies que duraran anys. Borràs ha dedicat una part molt important de la seva obra professional a investigar l’extrema dreta i el nacionalisme espanyol a Catalunya.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp