Ràdio Montblanc

Joan Casellas s’acomiada com a regidor de l’Ajuntament de Montblanc

Aquest dimecres el ple va fer efectiva la seva renúncia al càrrec, que ara ocuparà Santi Porta

El fins ara regidor d’urbanisme i medi ambient, Joan Casellas, es va acomiadar aquest dimecres del càrrec de regidor, durant la celebració del ple de l’Ajuntament de Montblanc. Després d’anunciar-ho la setmana anterior, el ple va fer efectiva la renúncia al càrrec, que ara ocuparà el número 9 de la llista d’Agrupament Catalanista, Santi Porta.

Casellas va voler aprofitar el plenari per dedicar unes paraules a cada un dels grups polítics del consistori, destacant el treball conjunt que en alguns casos s’ha fet durant les dues darreres legislatures. També va tenir paraules d’agraïment pels seus companys de grups, destacant que “en el moment que ens vam presentar, l’únic partit independentista era ERC i em vaig sentir molt còmode amb el Pep i la resta de membre d’Agrupament, sobretot amb el tema republicà i independentista”, relata Casellas, i afegia que “he tingut la sort de compartir governança durant aquests set anys i escaig. Acabo una etapa però res acaba, tot continua”, va acabar dient.

Joan Casellas deixa el càrrec a uns mesos de les eleccions municipals, després de pràcticament dues legislatures com a regidor del consistori. Santi Porta serà el seu relleu, tot i que encara no s’ha especificat quines regidories assumirà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp