Arxiu

Joan Güell encapçala la llista de CiU a Vimbodí i Poblet

L'actual alcalde serà el número 1 d'una candidatura amb molts independents

Joan Güell serà el candidat de CiU a l’alcaldia de Vimbodí i Poblet. L’actual alcalde del municipi, que va substituir Lluís Grau en el càrrec, es presenta com a cap de llista per primera vegada, tot i que des del 2013 que és alcalde del poble. La candidatura que encapçala Güell està parcialment renovada i formada, en gran part, per independents “molt implicats al municipi”. La llista es completarà els propers dies amb altres persones que hi donaran suport com a suplents, com ha fet públic el partit en un comunicat de premsa.

Joan Güell ha enllestit el gruix de la seva candidatura electoral als comicis municipals del 24 de maig, en què s’escolliran les set persones (l’acalde i sis regidors) que formaran part de l’Ajuntament en els propers quatre anys. Els set primers llocs de la llista els ocupen gent independent políticament. Des dels seus respectius camps professionals i personals, els candidats podran nodrir les propostes que es desenvoluparan en el proper mandat. A més de Joan Güell Serra, de Convergència i Unió, la candidatura la formen els independents Joan Canela Ríos, Enric Alfonso Xaruba, Rosa Albes Anglès, Albert Garcia Nadal, Àngels Planes Vallverdú i Francesc Espasa Salvadó.

En els propers dies, i abans del 20 d’abril, data límit de presentació de les candidatures, Joan Güell ampliarà aquest equip amb altres persones que hi donaran suport i que ocuparan els llocs suplents de la llista. Així, la candidatura esdevindrà “àmplia i transversal”, ha indicat el cap de llista. Aquesta també inclourà diversos regidors sortints, així com l’exalcalde Lluís Grau, tots els quals n’ocuparan els últims llocs com a mostra de suport a l’equip inicial. La llista completa de la candidatura es donarà a conèixer pròximament.

El programa electoral, en procés d’elaboració, es pretén nodrir amb propostes ciutadanes mitjançant una jornada de participació al carrer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp