PSC

Joan Manel Cabello és el nou alcaldable del PSC a l’Ajuntament de Montblanc

Ha estat escollit per unanimitat per part de l'assemblea de l'agrupació socialista de la capital de la Conca, després que el partit no es presentés en les darreres eleccions municipals

Joan Manel Cabello ha estat escollit com a alcaldable del PSC a Montblanc per a les eleccions municipals de l’any vinent, 2019. L’elecció s’ha fet per unanimitat per part de l’assemblea de l’agrupació socialista de la capital de la Conca de Barberà.

Durant la seva intervenció, l’alcaldable socialista ha presentat la candidatura del PSC com “l’opció del canvi”. Segons Cabello, l’actual govern municipal està “esgotat i amb símptomes evidents de paràlisi” i, per això, considera que “els socialistes representem el canvi a millor, sense exclusions, a favor de tots els montblanquins i montblanquines que vulguin sumar en positiu per millorar el nostre estimat poble”.

Aquest és el primer cop que Joan Maria Cabello és candidat a l’alcaldia de Montblanc. L’anterior mandat municipal el PSC no va presentar candidatura a la capital de la Conca de Barberà. En aquest sentit, l’alcaldable assegura estar “molt satisfet” de què el PSC pugui tornar a tenir representació al municipi. “Estem convençuts que aquest espai favorable al respecte i al diàleg existeix a Montblanc i que sabrem capitalitzar aquest anhel de canvi i de convivència en pluralitat que demanen molts fills i filles del nostre poble”, va afegir durant el sey discurs.

En aquest sentit, el candidat socialista s’ha compromès “a ser l’alcalde de tots, no només d’una part. La mateixa història de Montblanc ens demostra que quan hem anat tots junts hem guanyat i hem avançat. En canvi dividits i barallats perdem. I perdem tots. I Montblanc no es pot permetre perdre quatre anys més”, ha asseverat.

Joan Maria Cabello també ha afirmat que “en aquestes properes eleccions municipals hem de decidir si optem per seguir per la via de la ineficàcia que ja només funciona per inèrcia o bé optem per la via valenta”. Així mateix, Cabello diu que s’ha de buscar el prestigi i l’autoestima de Montblanc. “Això és el que hem de recuperar i el que em comprometo a defensar des de la sala de plens. Som l’aire fresc que garantirà el canvi a millor que Montblanc necessita”, ha conclòs l’alcaldable del PSC.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp