Cedida

Jordi Savall vol portar a Montblanc concerts del seu festival de música antiga

El prestigiós músic ha celebrat un festival a Santes Creus

Jordi Savall vol potenciar el festival de música antiga que ha començat aquesst any el Monestir de Santes Creus realitzant concerts a altres punts del Camp de Tarragona.

En declaracions a TAC12, Savall ha assegurat que li agradaria l’any vinent realitzar concerts previs al festival a indrets com el Monestir de Poblet o Montblanc. De fet, després de diversos anys a Poblet, Savall va traslladar enguany el seu festival de música antiga a Santes Creus, on ha tingut una molt bona acollida. També parlar de fer concerts a altres indrets de la Ruta del Cister com Vallbona de les Monges, així com Reus i Tarragona.

L’esdeveniment ha acabat amb les entrades exhaurides en els cinc concerts programats i amb 1.500 persones que han passat pel recinte monàstic de l’Alt Camp.

Uns concerts que també han estat marcats per l’onada de calor, que va obligar a traslladar els tres darrers a l’interior de l’església del monestir.

Unes xifres molt ben valorades per l’organització, que confirma que treballa per la continuïtat del festival al mateix recinte l’any vinent. Tot i això, la voluntat és que aquest pugui complementar-se amb més concerts al territori.

Més enllà dels concerts que es programin en futures edicions, també es treballa per crear un projecte pedagògic, associant la música amb la literatura, la poesia, l’art i amb la història.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp