Òmnium Conca de Barberà

Jordi Turull inicia a Montblanc una nova etapa de la Travessa per la Llibertat

El conseller ha estat rebut a la plaça Major de Montblanc a primera hora del matí

El conseller Jordi Turull ha començat avui a Montblanc una nova etapa de la Travessa per la Llibertat, amb la qual recorrerà bona part del país.

Turull ha estat rebut a primera hora del matí a la plaça Major de Montblanc per desenes de persones que l’acompanyaran en aquest etapa de Montblanc fins a Prades. Està previst que faci també una parada per esmorzar a la plaça Josep Gomis de Rojals.

El conseller fa dies que va començar aquesta travessa, amb l’objectiu de retrobar-se amb la ciutadania després de sortir de la presó. A la web de la Travessa, Turull explica que “vull tornar a trepitjar i recórrer aquest meravellós país que es diu Catalunya. Enyorança molt sentida quan hem estat a les llunyanes presons d’Estremera, de Soto del Real, de Valdemoro i de Zuera, però també durant tantes hores i nits tancat sol a la cel·la de Lledoners”.

L’objectiu de la travessa és recorrer Catalunya durant 15 dies. Va començar el passat 10 de juliol a Port Bou i acabarà aquest proper dissabte 24 de juliol a Arnes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp