Ajuntament de Montblanc

Jornada de neteja a l’entorn del riu Francolí

Es farà aquest diumenge en el marc de la campanya "Let's Clean Up Europe!"

Montblanc celebrarà aquest diumenge una jornada de neteja a l’entorn del riu Francolí, a la zona de la Sallida. Organitzada per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament, l’associació CEN per la Conservació dels Ecosistemes Naturals i el Centre d’Història Natural de la Conca, l’activitat començarà a les 10 del matí amb una caminada des del Pont Vell fins a la zona de l’aiguabarreig del Francolí amb l’Anguera on es farà la neteja i on hi haurà un refrigeri pels participants.

Està previst que l’activitat acabi cap a la una del migdia i es recomana a tothom que hi vulgui participar que porti calçat còmode, aigua, esmorzar i, si cal, gorra i crema solar. Els menors d’edat que es vulguin afegir a la jornada de neteja cal que vagin acompanyats d’un adult.

​Aquesta activitat s’inclou en el marc de la tercera edició de la Campanya “Let’s Clean Up Europe!” i s’emmarca en el projecte de creació del Camí del Francolí.​ La jornada compta amb la col·laboració de​ ​​l’​AMPA les Muralles, ​l’​AMPA Mare de Déu de la Serra​ i el suport de l’Agència de Residus de Catalunya i el Consorci d’Aigües de Tarragona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp