RM

Josep Andreu assegura trobar-se ‘bé’ durant el segon dia de vaga de fam

L'ANC Conca de Barberà ha convocat per avui a les 20 h una concentració a la plaça Major per donar suport a l'alcalde de Montblanc

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, encara avui el segon dia de vaga de fam. Una vaga indefinida que va encetar ahir amb l’objectiu de donar suport als presos polítics i per reclamar el desbloqueig de les seves causes davant el Tribunal Constitucional per poder arribar als tribunals europeus.

Josep Andreu ha assegurat avui que es troba bé, millor del que es pensava. I és que creia que estaria més neguitós i inquiet, però que, per contra, no està sent així.

Ja fa dos dies que no menja sòlids, però sí que consumeix aigua i til·la, dos elements que assegura que l’estan ajudant a aguantar en bones condicions.

En aquestes darreres hores, l’alcalde de Montblanc ha rebut el suport de molta gent, com és el cas del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra o, des de Bèlgica, l’expresident Carles Puigdemont. També diu que ha rebut mostres de suport des d’Esquerra Republicana.

D’altra banda, el delegat del Govern a Tarragona, el republicà Òscar Peris, va visitar ahir Josep Andreu al mateix consistori. Així mateix, des de l’Ajuntament de Sarral també s’ha fet públic un comunicat per donar suport a l’alcalde de Montblanc, i s’ha informat que el sopar que l’Ajuntament de Sarral tenia previst celebrar amb els seus treballadors el proper 14 de desembre, ha estat cancel·lat en solidaritat amb la vaga de fam dels presos polítics, i els diners previstos per aquesta causa, seran també donats a la Marató de TV3.

També ha rebut el suport del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, qui ahir, via Twitter, va dir: “Tota la força i suport. Amb un punt d’angoixa, però confiat en el teu coratge, amic”. També des de Bèlgica, Carles Puigdemont va piular: “Estimat amic Josep Andreu, tot el meu suport i afecte!”.

Coincidint amb aquest segon dia de vaga de Josep Andreu, l’Assemblea Nacional Catalana Conca de Barberà ha convocat per avui, divendres 14 de desembre, a les 8 del vespre una concentració a la plaça Major de Montblanc. L’objectiu és donar suport al batlle montblanquí.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp