Ràdio Montblanc

Josep Andreu busca formar un govern el més ampli possible

Ja s'ha reunit amb Junts per Montblanc i el PSC

L’alcalde de Montblanc es dona de marge fins al setembre per aconseguir una nova majoria a l’Ajuntament. Josep Andreu no remodelarà ara el cartipàs municipal, a l’espera d’aconseguir una nova estabilitat al consistori. De manera formal s’han repartit la feina els quatre regidors que queden al govern, però sense atorgar noves competències. Assegura que és una mostra de la seva voluntat d’arribar a un acord. “Crec que és una mostra de que voldria fer un govern més ampli”, explica.

Andreu assegura que Montblanc necessita nova majoria per afrontar reptes com la implantació de noves empreses al LOGIS Montblanc o l’arribada del túnel del Coll de Lilla. Espera que sigui un revulsiu per la vila. A l’alcalde li agradaria un govern d’unitat, malgrat que ho veu molt difícil. “Ara és molt difícil perquè s’ha esverlat tot, però necessitem un govern fort perquè aquests dos propers anys tindrem molta feina”, diu Andreu.

Encara no vol parlar del 2023
Després de les primeres reunions amb Junts per Montblanc i el PSC, l’alcalde ha vist voluntat de diàleg. Encara és aviat, assegura, per saber de quina manera s’entendran, però espera fer un govern el més ampli possible. Sobre el seu futur a l’Ajuntament, assegura que encara és molt aviat per parlar de les eleccions del 2023.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp