RM

Josep Andreu posa fi a la vaga de fam iniciada fa 8 dies

L'alcalde de Montblanc ho ha fet acord amb la decisió presa pels presos polítics catalans

Tal com s’havia acordat, l’alcalde de Montblanc, Jose Andreu, ha decidit posar fi avui, dijous 20 de desembre, a la seva vaga de fam després que així decidissin també fer-ho els presos polítics catalans.

Josep Andreu va dir a l’inici que les pautes les marcarien els presos de Lledoners i així ha estat. Era una acció que feia en suport a la protesta de Jordi Sanchez, Jordi Turull, Joaquim Forn i Josep Rull, ells han posar fi a vint dies de vaga de fam i l’alcalde de montblanc ha seguit la decisió.

Josep Andreu considera que ells són els veritables protagonistes i que l’acció, ha servit per fer despertar el Tribunal Constitucional. Considera que, si els expedients arribessin a la justicia Europea, passaria com en els casos de Carles Puigdemont o Clara Ponsatí i que es considera que els presos mereixen la llibertat i el màxim reconèixement.

Josep Andreu ha aprofitat l’ocasió per recordar un missatge de Sànchez i companyia, en el que diuen que demà, s’ha de fer una gran jornada de lluita, de forma pacífica. Andreu considera que aquest 21D ha de servir per explicar a Espanya, Europa i al món que no estem conformes amb la situació.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp