ACN

Josep Andreu, president provisional de l’Associació de Municipis per la Independència

L'entitat, fins ara presidida per Carles Puigdemont, haurà de ratificar una nova executiva

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, assumirà la presidència de l’Associació de Municipis per la Independència de manera provisional fins que l’entitat celebri l’assemblea anual a l’abril.

Andreu era, fins ara, vicepresident de l’entitat que presidia Carles Puigdemont, fins avui alcalde de Girona i ara nou president de la Generalitat de Catalunya, després de l’acord assolit entre Junts pel Si i la CUP in extremis a poques d’hores d’expirar el termini legal per investir un nou president.

L’AMI celebrarà una reunió el proper 25 de gener a Cardona on ha de ratificar la provisionalitat de l’executiva, i serà a l’abril que es faci l’assemblea anual per ratificar el nou president. Andreu assegura que “encara és aviat per parlar d’això, ara la política catalana té qüestions més prioritàries sobre la taula”.

L’alcalde de Montblanc es mostra convençut que “sabrem trobar la manera de formar un nou equip i de trobar un nou president, que tindrà un llistó molt alt, ja que en Puigdemont i Vila d’Abadal han fet molt bona feina”, i afegeix que “ho resoldrem de manera unitària i consensuada, com hem fet fins ara i des de la seva creació a l’AMI”.

Andreu, en una entrevista a Ràdio Montblanc, ha parlat de la seva relació amb Carles Puigdemont

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp