TAC12

Josep Andreu treballarà per aconseguir una nova majoria al govern de Montblanc

L'alcalde parlarà amb tots els grups per garantir la governabilitat de la vila

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, vol aconseguir una nova majoria a l’Ajuntament de Montblanc. Després de la trencadissa amb els regidors i regidores d’ERC, Andreu ha de buscar ara acords per garantir l’estabilitat del govern, que es queda amb quatre regidors dels tretze de la sala de plens.

En una entrevista a TAC12 i també a Ràdio Montblanc, Andreu ha dit que “ara entrem en una situació de minoria, però hem de parlar amb tots els regidors de l’Ajuntament i és la meva obligació aconseguir la governabilitat de Montblanc, i més quan tenim projectes imminents importants. Tenim la mà estesa per refer la majoria de govern o una estabilitat a la vila”.

Andreu assegura que preferiria “una estabilitat plena i lluitar per fer un govern de majoria”. Preguntat sobre si en parlarà amb Junts, assegura que “parlarem amb tothom” tot i que veu molt difícil poder-se entendre amb els regidors del seu govern que han marxat ara a l’oposició”.

L’alcalde ha dit també que “jo no he frenat cap iniciativa de cap regidoria, cada regidor i regidora ha tirat fins on ha volgut”.

Pel que fa a la cursa electoral, Andreu no ha volgut parlar més enllà dels dos propers anys de mandat, però no ha descartat tornar-se a presentar l’any 2023, malgrat considerar que la seva etapa ha de concloure aquest mandat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp