Ràdio Montblanc

Josep Maria Foguet és reelegit Jutge de Pau de Montblanc

El ple va votar a favor de la seva candidatura per quatre anys més

Josep Maria Foguet serà, quatre anys més, el jutge de Pau de Montblanc. Va ser reelegit aquest dimecres al ple de l’Ajuntament de Montblanc per 10 vots a favor. Foguet ja ha ocupat el càrrec els darrers quatre anys i ara es va presentar a la reelecció.

Foguet fou escollit per primera vegada jutge de pau el passat 2017 per un mandat de quatre anys. En aquesta ocasió, l’actual jutge de pau ha optat a la reelecció i ha estat escollit per 10 vots favorables. D’aquesta manera, Foguet seguirà fins a l’any 2025 com a jutge de pau.

En el ple, també s’ha votat amb urna, l’elecció del jutge de pau substitut. En aquesta ocasió, Ramona Sanahuja, amb el suport de 7 regidors, ha estat escollida com a jutgessa de pau substituta.

Durant els darrers quatre anys, Foguet ha impulsat la millora de les instal·lacions del jutjat de Pau de Montblanc, que ara són més accessibles ja que s’hi pot accedir pel carrer de dalt, on no hi ha escales. També s’han pintat les instal·lacions i s’ha fet una nova coberta a la zona de la sala d’espera.

A banda de Josep Maria Foguet i Ramona Sanahuja, també es van presentar per ocupar el càrrec les montblanquines Montse Prats i Glòria Rovira. En aquest darrer cas, es va haver de descartar la seva candidatura en ocupar ja un càrrec polític com a alcaldessa pedània de Lilla.

El càrrec de jutge de Pau es tria per votació secreta dels regidors i regidores de l’Ajuntament de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp