Junts per Montblanc

Junts per Montblanc continua les reunions amb veïns i veïnes per recollir propostes

En aquesta ocasió s'han trobat amb els que viuen al centre històric de Montblanc

Junts per Montblanc continua les trobades amb veïns i veïnes amb l’objectiu de recollir idees i propostes de cara al programa electoral. En aquesta ocasió, membres de la candidatura es van trobar amb veïns del centre històric de Montblanc, en una reunió celebrada el passat dilluns dia 11 de març.

Com en les altres trobades de veïns, l’alcaldable Marc Vinya, va dedicar tot el dia a atendre visites personalitzades per aquells qui volguessin traslladar-li les seves qüestions d’una manera més privada. Més tard, a les vuit del vespre, en una reunió celebrada al Casal d’Entitats, els montblanquins van exposar tot allò que els preocupa o les propostes que farien per millorar Montblanc.

La majoria de queixes van ser les mateixes que van exposar els altres veïns en les altres reunions: els carrers i voreres en mal estat, la mala senyalització, la falta de neteja i d’il·luminació, entre d’altres. També hi va haver queixes sobre els problemes amb els excrements dels gossos, una necessitat de recuperar el sistema de radiografia al CAP de la vila i la falta d’habitatge a Montblanc.

Als veïns també els preocupa, segons expliquen des de Junts per Montblanc, el tema de la piscina coberta. En aquest sentit, Marc Vinya es va pronunciar assegurant que “no es pot recuperar un projecte que es va plantejar al 2003. Es necessita fer un projecte de nou ben treballat i ben plantejat.” En un comunicat, destaquen que els veïns també es van preocupar per l’estat de la piscina d’estiu i per la falta d’allotjament per als turistes.

L’alcaldable Marc Vinya va explicar: “hem fet unes quantes trobades amb veïns i veïnes, trobades de proximitat, en espais propers i estem molt satisfets perquè hem rebut moltes aportacions, propostes i també s’ha de dir, queixes, però d’alguna manera això ens ha ajudat a tenir una visió més amplia i general de les necessitats dels montblanquins i montblanquines”.

La pròxima reunió que es durà a terme serà amb les veïns i veïnes de La Canal i el barri de Sant Joan, que s’anunciarà la data properament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp