Jordina Moix

Junts per Montblanc es troba amb famílies per escoltar les seves propostes

Durant l'acte s'han presentat nous membres de la llista: Anna Balauder, Gemma Foguet i Joan Marc Cortès

Junts per Montblanc continua amb els actes de la campanya electoral. Els darreres mesos han fet trobades amb veïns, entitats i joves, i aquest dimarts han organitzat una trobada amb famílies per conèixer les seves propostes en relació als nens i nenes i a les seves famílies.

En concret, l’acte ha servit per conèixer idees dels veïns en relació als parcs infantils, llars d’infants, camins escolars segurs o serveis per a la infància. “Nosaltres també tenim propostes i les volem contrastar amb les famílies per després poder elaborar el nostre programa electoral”, ha explicat el candidat de Junts per Montblanc, Marc Vinya. L’acte, que va tenir un berenar i monitors amb activitats per als més petits, va tenir lloc a Sant Francesc.

Aprofitant la trobada, Junts per Montblanc ha presentat nous membres de la llista. “Són gent que també són pares amb nens i nenes petits”, explica Marc Vinya. Al número 7 hi haurà Anna Balauder, que ja havia format part de la candidatura a les darreres eleccions. El número 9 l’ocuparà Gemma Foguet, mentre que el número 18 l’ocuparà Joan Marc Cortès.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp