Ràdio Montblanc

La Bandarra obrirà les Nits d’Estiu 2021 a l’ermita de Sant Josep

Arrenquen el 8 de juliol i s'allargaran fins al 19 d'agost

Les Nits d’Estiu de Montblanc combinaran música, cinema, teatre i espectacles acrobàtics.

La programació d’aquest 2021 arrencarà el proper dijous 8 de juliol amb la Bandarra Street Orkestra, que actuarà a l’ermita de Sant Josep. És un dels espais que acollirà els actes dels Nits d’Estiu.

La segona jornada de les Nits d’Estiu tindrà lloc el 15 de juliol amb el monologuista Guillem Estadella al claustre de Sant Francesc. I el 22 de juliol, l’Escarritx i Barjaula organitzen l’acte Versos&Gin que combinarà música i poesia, també al claustre de Sant Francsc. I per tancar el juliol hi haurà cinema a la fresca al claustre el dia 29 amb la pel·lícula ‘No mataràs’.

L’antiga església de Sant Francesc acollirà el 5 d’agost l’espectacle de llums, ombres i fotografies ‘Solitud 360º’ inspirat en els textos de Victor Català, organitzat per la Vila del Llibre. Per acte caldrà pagar una entrada de 6 euros.

Les nits d’estiu també tindran sardanes i vi el 12 d’agost a la plaça de Catalunya, també amb una entrada de 6 euros, i un espectacle de dansa i ball acrobàtic que s’estrena a Montblanc el 19 d’agost, a la plaça de Sant Francesc, tancarà les Nits d’Estiu 2021.

Per assistir a tots els espectacles caldrà reservar entrada, que es posen a la venda aquest mateix dimecres. Tots els espais tindran aforament limitat i caldrà respectar les mesures de seguretat de la Covid-19.

La regidora de festes de l’Ajuntament de Montblanc, Judit Pere, explica que “hem buscat espais amplis, a l’aire lliure i còmodes. I també nous espais, com l’ermita de Sant Josep o la plaça de Catalunya”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp