Club Atlètic Montblanc

La caminada i pujada a l’ermita de Sant Joan, èxit de participants

El Club Atlètic va reprendre la prova, després de suspendre l'edició del 2020

El 24 de juny és un clàssic la pujada i caminada a l’ermita de Sant Joan, que organitza el Club Atlètic Montblanc. Després que la pandèmia obligués a suspendre l’edició del 2020, el club ha apostat enguany per reprendre la competició, que va comptar amb 100 participants, 50 a cada modalitat.

El dijous 24 de juny, a les 7:30h, 50 caminadors donaven la sortida des de la plaça Major a la 21ª caminada, i fent el recorregut de 9,2 Km fins a l’ermita de Sant Joan. A l’arribada a més dels records de la cursa, els esperava un bon esmorzar acompanyat de beure i fruita. Tot i que la gran majoria de caminadors eren de Montblanc, i d’aquests la majoria del club Atlètic Montblanc, a la caminada també hi havien caminadors d’altres indrets de Catalunya

Mentre a les 9 del matí, es donava el tret de sortida també des de la plaça Major de la 28ª Pujada a l’ermita de Sant Joan, amb una participació de 50 corredors que també era el límit fixat per l’edició del 2021. Amb un bon ritme, especialment dels primers corredors, i fent el mateix recorregut que la caminada, el primer classificat arribada a l’ermita al cap de 41 minuts de la sortida. A partir d’aquí ja van anar arribant tots els corredors i corredores, on de nou a l’arribada tenien esmorzar, fruita i beguda a més dels records de la cursa.

Pel que fa als trofeus que van ser lliurats al finalitzar la cursa, els 5 primers classificats masculins van ser

Roger Bella del Club Atlètic Espluguí amb un temps de 41:35, segut de Bernat Ollé del Club Atlètic Montblanc amb un temps de 43:41. En tercer lloc va quedar Ramon Requesens també del Club Atlètic Montblanc, seguit en quart lloc per Albert Torres amb un temps de 45:06 i en cinquena posició Oscar Cortés amb un temps de 45:38

I les 5 primeres classificades femenines van ser en primer lloc Silvia López del club Atlètc Montblanc amb un temps de 55:33, seguida en segon lloc per Laurà Pallejà del Borges Trail amb un temps de 58:46, i en tercer lloc Sonia Ferrayuoli del club Atlètic Montblanc amb un temps de 59:10. En quart lloc va quedar Teresa Martín del Eurosport Vila-seca amb un temps de 59:54 i en cinquena posició Eva Jurado de l’A.E. Barberà de la Conca amb un temps de 1:00:32.

Pel que fa al primer i primera classificada del club atlètic Montblanc van ser Miquel Pastor amb un temps de 46:25 i Laura Escolà amb un temps de 1:01:09.